For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Ubat Resdung Paling Mujarab
  • Ubat Resdung Paling Mujarab
Beli Sell
Description
Price : RM80.00 (Negotiable)
Type : Sell
Date : February 6, 2021
Location : Shah Alam, Selangor, Malaysia

#MASALAH #RESDUNG TRUS MEMBELENGGU IDUP ANDA? TAK TAHANN DH DGN GEJALA RESDUNG YANG TAK HENTI2 MGANGGU?

.

► https://go.wasap.my/cbKapsul (Cik Nani)

.

Ramai yg x mengendahkan masalah resdung ini hgga akhirnya mjadi semakin parahh… bahayya woooi… resiko menanti korang.

.

Antara gejala resdung adalah spt berikut:

✔ Sering rasa pening & sakit kepala

✔ Gatal-gatal hidung, pipi, muka & mata

✔ Hidung tersumbat, berlendir & kadang-kadang berbau

✔ Rasa sakit di sekitar mata & hidung

✔ Sering bersin, selesema & batuk

✔ Alahan makanan laut

.

Ada yg kata, Duit dah byk habis, tapi masihh tak ok jugak, dah kecewa cuba bermacam-macam produk dgn janji2 manis, malangnya tidak menjadi jugak.

.

Kesian… Namun smpai bila nkorang nk biarkan masalah resdung mlaratt gitu jer? Nk tggu smpai kna operet ribu riban ker?

.

Jadi, xde salahnya cuba plak penawar resdung alami yg tgh trending skrg nie, D RESD KAPSUL – Penawar Resdung Mujarabb. Cegah resdung sblm terrlmbt.

.

Alhamdulillah…. 90% pengguna puas hati dgn pengambilan D RESD KAPSUL dalam tempoh 1 – 4 minggu. Yg pling ketara, gejala alahan mcm bersin2 gatal2 pun makin berkurang, nafas lebih lancar & lapang;

dan yg paling penting dpt menjalankan aktiviti kerja seharian spt biasa tanpa gangguan drpd resah hdung.

.

Selain resdung, kapsul ni pun blh bantu mereka yg mengalami masalah gatal2 kuulit, muka berjrawat & jragat seawal 1 minggu.

.

► https://go.wasap.my/cbKapsul (Cik Nani)

.

.

———————

D RESD Kapsul R3sdung

———————

✔ Digunakan scr tradisional utk mengatasi resdung & alahan hidung.

✔ 100% alami, formulasi drpd 5 ekstrak herba terbaik warisan turun-temurun spt habbatussauda, mengkudu, bawang putih, akar mengkunyit dan peppermint yg kaya dgn anti-oksidan dan anti-radang.

✔ Kesan seawal 7-14 hari.

✔ Keluaran 100% Bumiputera Muslim.

✔ Pengilangan baik bertaraf GMP, Halal

✔ Dijamin selamat. Tanpa bahan kimia. Tanpa racunn.

✔ Diluluskn KKM [ MAL16110054T ]

✔ Diluluskan KKLIU [ 2881/2017 ]

.

.

Team Customer Service kami yg cute, Cik Nani sedia membantu korang semua yer, of kos dpt harga spesel utk korang yg wassap skrg!

.

Jgn lupa citer dgn kitaorg masalah resdung korang supaya kami dpt bantu bg penyelesaian terbaik.

.

► www.wasap.my/60177420972/DResdKapsul (Cik Nani)

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top