Telekung Ain Fatimah sangat selesa untuk solat

    RM49.00

    Description

    Type : Sell
    Date : March 2, 2024
    Condition : New
    Location : No. 22 ,Tingkat Bawah, Jalan Dato Bahaman 2, Temerloh

    Dah jemu pakai telekung lama,rasa nak tukar telekung baru yang SELESA, SIMPLE, & TAK PANAS…

    .

    Haa..jom dapatkan telekung Ain Fatimah sekarang

    .

    Sebab kain tak panas ya, bila korang pakai rasa sejuk dan sangat selesa nak solat๐Ÿคญ

    Apa yang bestnya??

    .

    ๐ŸŒทFREE SIZE dan PLUS SIZE boleh pakai

    ๐ŸŒทBahagian muka adjustable(muka besar dan kecil pun boleh pakai

    ๐ŸŒทMaterial Soft silk IRONLESS (material yang lembut dan sgt selesa

    ๐ŸŒทTak PANAS dan Tak JARANG

    ๐ŸŒทCORAK PRINTED (tak luntur selepas basuh)

    ๐ŸŒทDapat free gift scrunchies & beg

    ๐ŸŒทMempunyai getah di bahagian muka

    ๐ŸŒทMempunyai dagu dan tali di bahagian muka

    ๐ŸŒทReady 3 design kelabu berbunga, putih bunga hijau dan putih bunga pink.

    ๐ŸŒทMudah dibawa pergi travel,umrah dan ke mana-mana saja.

    Telekung Ain Fatimah

    ๐Ÿ”– RM49

    .

    Boleh dapatkannya di kedai kami ALMUNAWWARAH COLLECTION di Temerloh Pahang Depan Dataran Temerloh, atau anda boleh menghantar pesanan kepada kami melalui :

    .

    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp untuk order:

    Www.wasap.my/0197867719

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistikย 
    4. PENAFIAN :ย  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • LABUAN
    RM550.00 (Fixed)
    • 25-01, Jln Padi Emas 1/4, Tama...
    RM335.00
    • NO 2A, JALAN TEMENGGONG, MELAKA
    RM300.00
    • No.24-26, Jalan BBN 6/3A, Desa...
    RM999.00
    • Apartment Seremban Putra Sikamat
    RM120.00
    • G02, The Orion, Jalan Tun Raza...
    RM68,000.00 (Negotiable)
    • No. 36, Jalan Murni 25/61, Tam...
    RM399.00
    • No.6A, Persiaran Tembok 9, Tam...
    RM7,590.00
    • Bayan Lepas, Pulau Pinang
    RM65.00
    • 105,Hadapan Masjid,kampung Bay...
    RM30.00
    • No 45 47, 49, Jalan Jubli Pera...
    RM97.00
    • Kubota Square, Tawau
    Price On Call
    Top