RM169.90

     (Negotiable)

    Description

    Type : Sell
    Date : February 5, 2021
    Condition : New
    Location : Johor Bahru, Johor, Malaysia

    SET ni boleh dikatakan hampir lengkap utk penjagaan KULIT WAJAH anda! PENCUCI MUKA yg bukan hanya mencuci! tetapi mencuci SEBERSIHNYA sebab ada MAKEUP REMOVER sekali tau!

    Ada 2 jenis nak untuk kulit yang berminyak boleh, kulit kering pun boleh..yang nak jaga kulit takut berjerawat, yes SKIN BOOSTER kami tu anti acne guys! lepastu moisturizer yg amat bagus dapat mencerahkan dengan PATI AKAR PEONY!! lepastu pakai pulak SUNSCREEN SPF 50πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» memang tak terbakarlahh kulit tu! DAPAT FREEEEEEE GLOW BOOSTER yang boleh anda pakai sebagai natural glow highligter ala-ala kulit KOREA guys!! yes percuma!!😱😱😨

    GUYS!! rm169.90 dapat 5 barang guys!! bukan set travel tau! tapi set besar!! omg omg☺️😱😱😱JIMAT DENGAN PEMBELIAN SET YES 02 😘

    Gandingan produk yang tersangat best ni sangat wajib untuk dimiliki !!

    🀩 SET YES 02 🀩

    ❀️ CENTELLA SKIN BOOSTER

    ❀️ PEONY BRIGHTENING MOISTURIZER

    ❀️ SUNSCREEN

    ❀️ CLEANSER+MAKEUP REMOVER

    ❀️ FREE GLOW CREATOR

    Lekas grab uols! Bukan senang nak dapat peluang macam ni. Memang JIMAT berganda dan sangat BERBALOI πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistikΒ 
    4. PENAFIAN :Β  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • PT 1085, TINGKAT, AJUA TRAVEL ...
    RM4,990.00
    • 238-G, Pusat Niaga Paka, Paka
    RM1,299.00
    • No. 22 ,Tingkat Bawah, Jalan D...
    RM49.00
    • NO 1-10 Jalan KPMJ 1 Kompleks ...
    RM80.00
    • Jalan S2 B8, Seremban 2, 70300...
    RM585,000.00
    • 643 - 2, Batu 3 3/ 4, Jln Ipoh...
    RM28,999.00
    • PLAZA METRO KAJANG KIOSK LUAR ...
    RM1.00
    • No 5, jalan meru bestari a6, m...
    Price On Call
    • 118,Jalan Kampung Gajah,Bagan ...
    RM6,800.00
    • NO 1 TAMAN SEMARAK BATU 42, Pu...
    RM65,000.00
    • Kg Melayu, Padang Besar Utara,...
    RM320.00
    Top