For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • SKIN BOOSTER
Beli Sell
Description
Price : RM169.90 (Negotiable)
Type : Sell
Date : February 5, 2021
Condition : New
Location : Johor Bahru, Johor, Malaysia

SET ni boleh dikatakan hampir lengkap utk penjagaan KULIT WAJAH anda! PENCUCI MUKA yg bukan hanya mencuci! tetapi mencuci SEBERSIHNYA sebab ada MAKEUP REMOVER sekali tau!

Ada 2 jenis nak untuk kulit yang berminyak boleh, kulit kering pun boleh..yang nak jaga kulit takut berjerawat, yes SKIN BOOSTER kami tu anti acne guys! lepastu moisturizer yg amat bagus dapat mencerahkan dengan PATI AKAR PEONY!! lepastu pakai pulak SUNSCREEN SPF 50👏🏻👏🏻👏🏻 memang tak terbakarlahh kulit tu! DAPAT FREEEEEEE GLOW BOOSTER yang boleh anda pakai sebagai natural glow highligter ala-ala kulit KOREA guys!! yes percuma!!😱😱😨

GUYS!! rm169.90 dapat 5 barang guys!! bukan set travel tau! tapi set besar!! omg omg☺️😱😱😱JIMAT DENGAN PEMBELIAN SET YES 02 😘

Gandingan produk yang tersangat best ni sangat wajib untuk dimiliki !!

🤩 SET YES 02 🤩

❤️ CENTELLA SKIN BOOSTER

❤️ PEONY BRIGHTENING MOISTURIZER

❤️ SUNSCREEN

❤️ CLEANSER+MAKEUP REMOVER

❤️ FREE GLOW CREATOR

Lekas grab uols! Bukan senang nak dapat peluang macam ni. Memang JIMAT berganda dan sangat BERBALOI 🥰🥰🥰

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top