RM78.40

    Description

    Type : Sell
    Date : September 8, 2022
    Condition : New
    Location : Melaka, Malaysia

    ENGLISH STORY BOOK | READ MORE ABOUT ME SERIES

    Sesekali tukar bahan bacaan anak dalam bentuk cerita seronok jugak kan ibu-ibu � Siri buku READ MORE ABOUT ME ini adalah siri cerita berkenaan binatang.

    Menariknya buku ini mempunyai bentuk potongan buku mengikut haiwan yang diceritakan, gambar berwarna dan penggunaan ayat mudah dimana anak boleh belajar dengan cepat kerana senang faham.

    Jom la adik-adik ! bagitahu kat ibu ayah tu minta hadiahkan 1 set buku read more about me ni. Kalau nak dapatkan sebuah pun boleh tapi set lagi best!

    Di dalam set ini terdapat 16 buah cerita haiwan yang berbeza dengan hanya Rm 78.40 ! Jom lah dapatkan daripada agent2 Mommy Happy yang lain �

    ENGLISH STORY BOOKS | READ MORE ABOUT ME SERIES . Wow banyaknya BUKU ANIMALS mesti anak soleh solehah khusyuk membaca . Buku cerita ni best tau, membina daya imaginasi anak-anak, mencintai haiwan . Bentuk buku ikut bentuk haiwan tau, comel sangat, semangat nak membaca!

    Laras bahasa dan kota kasa mudah, anak senang faham dan baca ulang-ulang

    16 buku dalam siri READ MORE ABOUT ME ni, boleh dijadikan hadiah boleh jadi bedtime stories Hanya RM 78.40 sahaja

    http://ummuziyad.com/

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistik 
    4. PENAFIAN :  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • Melaka, Malaysia
    RM790.00
    • No. 3994 (1st Floor) Jalan SJ ...
    RM999.00
    • BLOCK A, T02-U07, JALAN P8C-2,...
    RM1,273.00
    • S160, 2nd Floor, Sg Wang Plaza...
    RM2,390.00
    • Subang Jaya, Selangor, Malaysia
    RM12.00
    • No 3,3A Jalan PPMP 3/1, Pusat ...
    RM3,890.00
    Top