Servis lipat gosok pakaian Terengganu

    RM1.00

    Description

    Type : Sell
    Date : May 16, 2024
    Location : Lot 8679, Kampung Banggol Peradong, manir, Kuala Terengganu

    Alhamdulillah atas sokongan padu semua pelanggan SCSS ๐Ÿฅฐ Insya Allah, SCSS akan buka servis baru iaitu melipat dan menggosok pakaian.

    Harga servis dari serendah RM1 jer. Kenapa perlu bazirkan 3@4 jam melipat dan menggosok kalau boleh bayar murah kan. Boleh spend waktu untuk aktivitiยฒ lain ๐Ÿฅฐ

    Jom pakatยฒ share, mungkin ada kenalan yang tengah mencariยฒ servis ni. ๐Ÿค— Nak info details, boleh tekan je link kat bawah.

    wasap.my/60139551412/Sunncleaning

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistikย 
    4. PENAFIAN :ย  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.
    Top