Description

    Type : Sell
    Date : July 19, 2022
    Condition : New
    Location : 62150 Putrajaya

    SYAHMI SAZLI BAGI TAHU , Dah lama mi cari perfume kereta gel macam ni.. skrg ni mi dah dapat. Mmg padu bau dia, bau mcm kereta mewah!!!

    Nk letak dalam rumah pun boleh, segar je rasa… Korang WAJIB try lah.. Tahan sekurangnya 60 hari…Dibuat dgn Japan Technology GAISS!!!Jenis gel gini tk risau, sbb tk tumpah mcm cecair. Ada double tape kalau nk lekatkan dkt mana2.

    Rm25 SAHAJA

    HARGA PROMOSI gaisss

    nak order, boleh tekan link sekarang

    http://WWW.WASAP.MY/60133990477/NAKBLANK

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistik 
    4. PENAFIAN :  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • Labuan, Wilayah Persekutuan La...
    RM5.00
    • F4 Autocar Dealer(Sebelah Yun ...
    RM33,800.00
    • 12th Mile,Jalan Kuching Serian...
    RM7.00
    • Kota Bharu, Kelantan
    RM268.00
    • Kuala Terengganu, Terengganu
    RM230.00
    • Lot 1053 , Kampung sungai Soi ...
    Price On Call
    • Johor Bahru, Johor
    RM20.00
    • 33, Jalan MP3, Taman Merdeka P...
    RM80.00
    Top