Mizuno Wave Claw Neo

    RM649.00

     (Negotiable)

    Description

    Type : Sell
    Date : February 5, 2021
    Condition : New
    Location : 42, Jalan Wangsa Setia 4, Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur

    Lawa ke tak? Jangan tipu bos hehe

    Vote di stories kami ya!

    Mizuno Wave Claw Neo

    Kasut ni Ahsan pakai masa training last sebelum beliau bertukar ke Victor. Tak sempat tournament. Tournament beliau pakai warna hitam model sama. All England 2020.

    Admin dah sarung. Padu bos rasa macam Ahsan terus hehe. Selesa. Nampak tinggi tapi bila sarung dia mcm masuk ke dalam. Tiada lidah kasut dia macam kena sarung terus (mcm Ultraboost)

    Retail Price RM649.

    Minat?

    Terus tekan link ini ya www.wasap.my/60104696515/neo

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistik 
    4. PENAFIAN :  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • Ground floor, no.1705, Jln Kul...
    RM10.00
    • NO 18 KAMPUNG LAHAR, MUKIM, MA...
    RM36,800.00
    • Padimas Point II, Unit No. 19,...
    Price On Call
    • E-4-27, 4th Floor, Gala City S...
    RM150,000.00
    • Lot 647, Kampung Membatu, Ketereh
    RM85.00
    • Jalan Sultan Mahmud, Kuala Ter...
    RM180.00
    • A135 , Jalan Lapangan Terbang,...
    RM110.00
    • LOT PTD 3774, PARIT PERUPOK JA...
    RM35,800.00 (Negotiable)
    • No 15 Jalan Lagenda 3, Taman 1...
    RM450.00
    • NO. 21A JALAN BUNGA RAYA 7 SEN...
    Price On Call
    • Lot 1088, Jalan Manjol 6, Tama...
    RM1,899.00
    • lep 4/12, Seri Kembangan
    RM28.00
    Top