Mizuno Wave Claw Neo

    RM649.00

     (Negotiable)

    Description

    Type : Sell
    Date : February 5, 2021
    Condition : New
    Location : 42, Jalan Wangsa Setia 4, Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur

    Lawa ke tak? Jangan tipu bos hehe

    Vote di stories kami ya!

    Mizuno Wave Claw Neo

    Kasut ni Ahsan pakai masa training last sebelum beliau bertukar ke Victor. Tak sempat tournament. Tournament beliau pakai warna hitam model sama. All England 2020.

    Admin dah sarung. Padu bos rasa macam Ahsan terus hehe. Selesa. Nampak tinggi tapi bila sarung dia mcm masuk ke dalam. Tiada lidah kasut dia macam kena sarung terus (mcm Ultraboost)

    Retail Price RM649.

    Minat?

    Terus tekan link ini ya www.wasap.my/60104696515/neo

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistik 
    4. PENAFIAN :  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • Kaunter Penerangan & Kraftanga...
    RM170.00
    • No. 1, Jalan Setia Tropika 1/2...
    RM438.00
    • Lot 1775 & 1776, Jalan Johor, ...
    RM68,800.00
    • 433-1 Jln Bandar Senawang 18, ...
    RM50.00
    • 2-G-07, Wisma Rampai, Jalan 46...
    RM20.00
    • Jalan Kampung Bukit Kecil, Kam...
    RM5.00 (Negotiable)
    • No. 9, Jalan Impian Perdana 1,...
    RM100.00
    • NO 40, KAMPUNG NYIOR, BATU 20,...
    RM58.00
    • 11A, Jalan Padang Victoria, Ge...
    RM158.00
    • Jalan Langgar, Alor Setar
    RM3.90
    • Kuala Perlis, Perlis
    RM10.00
    Top