For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Meniaga MMG
  • Meniaga MMG
Beli Sell
Description
Price : RM90.00 (Negotiable)
Type : Sell
Date : February 9, 2021
Location : Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Mudah sangat nak meniaga MMG ni.

Yang penting rajin, bersungguh2 dan konsisten bercerita pasal produk yang di jual.

Mudah lah orang nak beli.

Modal RM 90 je permulaan. Dah boleh niaga.

Cepat wasap kat sini www.wasap.my/60198112098/nakjoinejen

Korang kalau nak tahu, MMG massage gel a.k.a minyak urut moden ni kita ada tiga wangian.

Lavender

Epal hijau

Timun bidara

Antara tiga ni, lavender kekal ranking pertama sejak dari hari pertama keluar sampai sekarang.

Kegunaan sama saja, beza pada wangian dan tahap panas.

Lavender ( Pink) panas sejuk atau mild sahaja. Sesuai lah kalau nak sapu kat bayi yang baru lahir tu.

Epal hijau ( MMG gold) ni pulak kita letak extra minyak kayu putih. Jadi dia punya hangat tu lebih sikit lah dari pink. Masih boleh guna untuk bayi، cuma dalam kuantiti sedikit. Nipis nipis saja.

Hijau ( timun bidara) ni pulak paling panas. Jadi tak saran lah guna untuk bayi. Sesuai sangat untuk yang suka aktiviti berat macam joging ke , hiking. Panas dia tu boleh bakar lemak.

Nak cuba guna?

Okey klik saja sini ya www.wasap.my/60198112098/nakordermmg

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top