Description

    Type : Sell
    Date : February 29, 2024
    Location : PLAZA METRO KAJANG KIOSK LUAR KLK, Kajang

    MINI SYURGAAAAA makeup YOUALLS ! 🔥 haaa tak perlu serabut beresak2 ! Kita ada service layanan terbaik lepastu ada cod ado bayar online ado postage ado ! Yang penting customer puas hati !

    MAKEUP BAYAR ANSURAN PUN ADO ! HAAA SENANG TAK TAKUT KITA TERGUNA AHH kita boleh save macam bank makeup gituu !!! HAAA kutu pun ada tauu 🥰 SERENDAH RM1 SEHARI JE !

    Product yang kualitii & berpatutaan alsoo Virall gais di sini, korang yang gegirl tu tak tauu nak shopping mana haaa ni lah tempatnya.

    DRIVE THRU PUN BOLEH !!

    POSTAGE BOLEH !!

    COD @ INSTANT TRANSFER

    Yang bestnya korang shopping Haaa isi nama ! dapat point tau & boleh tebus point as Cash back @ Discount ! FREE GIFT !! 😍.

    PENYERTAAN DROPSHIP & MINI AGENT BUKA SEPANJANG UMUR ! Tiada Yuran jadi jangan lepaskan peluang ini ya ♥️

    http://Www.wasap.my/60169235786/

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistik 
    4. PENAFIAN :  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • LABUAN
    RM550.00 (Fixed)
    • 25-01, Jln Padi Emas 1/4, Tama...
    RM335.00
    • NO 2A, JALAN TEMENGGONG, MELAKA
    RM300.00
    • No.24-26, Jalan BBN 6/3A, Desa...
    RM999.00
    • Apartment Seremban Putra Sikamat
    RM120.00
    • G02, The Orion, Jalan Tun Raza...
    RM68,000.00 (Negotiable)
    • No. 36, Jalan Murni 25/61, Tam...
    RM399.00
    • No.6A, Persiaran Tembok 9, Tam...
    RM7,590.00
    • Bayan Lepas, Pulau Pinang
    RM65.00
    • 105,Hadapan Masjid,kampung Bay...
    RM30.00
    • No 45 47, 49, Jalan Jubli Pera...
    RM97.00
    • Kubota Square, Tawau
    Price On Call
    Top