RM50.00

     (Negotiable)

    Description

    Type : Sell
    Date : August 23, 2021
    Location : 32A Jalan Kristal J7/J Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor

    Adakah Anda Masih Mencari2 Kilang Jahit Uniform?

    Harga Pulak Murah Dan Boleh Siap Sepantas 7Hari?

    Nak Yang Ada Penghantaran Ke Seluruh Malaysia ?

    Kami Lah Tempat Yang Anda Cari2 Tu !!!

    Baju Korporat Serendah RM50 Sehelai Siap Sulam !

    30-50 helai = RM50 sehelai

    11-29 helai = RM53 sehelai

    5-10 helai = RM60 sehelai

    Terma & Syarat Adalah Seperti Berikut πŸ‘‡πŸ‘‡

    β˜‘ Baju Korporat + Sulaman 1 logo & Tulisan Belakang.

    β˜‘ Custom Design Baju Korporat Mengikut Pilihan Design Anda.

    β˜‘ Khidmat Design PERCUMA Selepas Confirmation Order.

    β˜‘ MOQ 5 helai & Harga Bergantung Pada Design & Kuantiti.

    ===========================================

    Antara Perkhidmatan dan Produk yang kami sediakan :

    β˜‘ Custom Made Uniform Korporat

    β˜‘ Jaket korporat/Vest/Seluar

    β˜‘ Printing Kain (Sublimation & Silk Screen)

    β˜‘ Sulaman Berkomputer

    β˜‘ Jaket korporat/Vest/Seluar

    β˜‘ Custom Made Jersi Pasukan

    β˜‘ Baju Muslimah/T-Shirt Sukan

    β˜‘ Banyak sangat kalau nak senarai kat sini.

    Layari je website kami https://ohtshirt.com.my/custom-made/ untuk lihat senarai produk, harga & perkhidmatan.

    Pendaftaran agent sedang dibuka (LIMITED SLOT)

    β€œ KAMI BERPENGALAMAN MENJAHIT RATUSAN RIBU UNIFORM”

    ===========================================

    KELEBIHAN MEMBUAT TEMPAHAN DENGAN SYARIKAT KAMI ===========================================

    β˜‘ Khidmat nasihat dan Design PERCUMA.

    β˜‘ Berpengalaman lebih 10 tahun dalam industri pakaian.

    β˜‘ Harga murah dan mengikut bajet anda.

    β˜‘ Hasil jahitan, printing & sulaman yang berkualiti.

    β˜‘ Minimum order serendah 5 helai.

    β˜‘ Penghantaran ke seluruh Malaysia Termasuk Sabah & Sarawak

    “Terkejut bila dapat tahu tempahan Uniform 500Helai yang baru tempah 2minggu lepas dah siap. Laju Betul! Ingatkan kedai ni main2 je boleh siapkan ” – Ain, Pahang

    β€œ Kami dah tempah baju kat sini sejak 2013, dah berpuluh ribu kami tempah. Tak pernah Mengecewakan! Harga pulak Maintain Murah” – Zaki Kuala Langat

    ===========================================

    Jika anda ada sebarang pertanyaan boleh hubungi :

    Klik je di sini https://sales0994.wasap.my

    Klik je di sini https://sales0994.wasap.my

    Klik je di sini https://sales0994.wasap.my

    Boleh juga terus datang ke showroom kami di :

    32A Jalan Kristal J7/J Seksyen 7,

    40000 Shah Alam, Selangor.

    (Atas KKMart)

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistikΒ 
    4. PENAFIAN :Β  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • Melaka, Malaysia
    RM790.00
    • No. 3994 (1st Floor) Jalan SJ ...
    RM999.00
    • BLOCK A, T02-U07, JALAN P8C-2,...
    RM1,273.00
    • S160, 2nd Floor, Sg Wang Plaza...
    RM2,390.00
    • Subang Jaya, Selangor, Malaysia
    RM12.00
    • No 3,3A Jalan PPMP 3/1, Pusat ...
    RM3,890.00
    Top