Kek deko comel π–πšπ­πšπ€ 𝐏𝐒π₯𝐒𝐑𝐚𝐧 π€π§πšπ€-π€π§πšπ€

    RM40.00

    Description

    Type : Sell
    Date : March 2, 2024
    Location : 10, Jalan Kristal 5, Taman Kristal 2, Parit Raja, Johor

    π–πšπ­πšπ€ 𝐏𝐒π₯𝐒𝐑𝐚𝐧 π€π§πšπ€-π€π§πšπ€

    Kalau dah perasan tarikh hari lahir anak-anak dah dekat, pada ibu bapa dan boleh plan nak celebrate small celebration untuk anak masing masing.

    Cuba tanya anak-anak diorang suka watak apa untuk kek birthday diorang. Kek deko comel macam ni tak sampai RM40 pun πŸ₯°

    Kalau pening, takpe. Team kita boleh suggest kek apa yang sesuai dengan anak-anak. Order awal yang paling penting ok?

    D’Honey Bakery Parit Raja

    πŸ“ŒTaman Kristal Parit Raja

    https://maps.app.goo.gl/v1HTTm2JfHfxghSX7

    .

    Klik link Whatsapp untuk pertanyaan dan tempahan :

    http://dhoneyparitraja.wasap.click/

    http://dhoneyparitraja.wasap.click/

    http://dhoneyparitraja.wasap.click/

    .

    Waktu Operasi : D’Honey Bakery Parit Raja

    Di Buka Setiap Hari

    Jam 9.00am-9.00pm

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistikΒ 
    4. PENAFIAN :Β  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • LABUAN
    RM550.00 (Fixed)
    • 25-01, Jln Padi Emas 1/4, Tama...
    RM335.00
    • NO 2A, JALAN TEMENGGONG, MELAKA
    RM300.00
    • No.24-26, Jalan BBN 6/3A, Desa...
    RM999.00
    • Apartment Seremban Putra Sikamat
    RM120.00
    • G02, The Orion, Jalan Tun Raza...
    RM68,000.00 (Negotiable)
    • No. 36, Jalan Murni 25/61, Tam...
    RM399.00
    • No.6A, Persiaran Tembok 9, Tam...
    RM7,590.00
    • Bayan Lepas, Pulau Pinang
    RM65.00
    • 105,Hadapan Masjid,kampung Bay...
    RM30.00
    • No 45 47, 49, Jalan Jubli Pera...
    RM97.00
    • Kubota Square, Tawau
    Price On Call
    Top