For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
Price On Call

Jumper Baju Melayu Beserta Sampin ( saiz 3-12bulan )

  • Jumper Baju Melayu Beserta Sampin ( saiz 3-12bulan )
  • Jumper Baju Melayu Beserta Sampin ( saiz 3-12bulan )
Beli Sell
Description
Price : Price On Call
Type : Sell
Date : March 18, 2021
Condition : New
Location : Lot PT3356 Jalan Sultan Zainal Abidin, Tanjong, Kuala Terengganu

Bulan depan dah nak sambut Ramadhan ..

Baju raya anak-anak dah ada ke tu ???

Kalau belum, kena cepat2 beli sementara stok & saiz masih banyak.. lambat2 nantikan menyesal dah takde saiz 😁

Butik Mommy & Me dah restock design baju2 raya yang cantik dan cute untuk si manja mommies ..πŸ˜πŸ˜πŸ˜β€ΌοΈ

1️⃣ Jumper Baju Melayu Beserta Sampin ( saiz 3-12bulan )

2️⃣ Kurung Cala Mermaid ( saiz 2-7tahun )

3️⃣ Kurung Peplum ( saiz 2-7tahun )

4️⃣ Kurung Girl Flower ( saiz 2-7tahun )

Design yang eksklusif, jahitan yang kemas dan pastinya material kain yang dijamin selesa dipakai anak2 musim panas sekarang.

Kami jugak ada baju2 melayu, kemeja, t-shirt, blouse dan dress tau. Seluar jeans anak2 pun ada..

Dan semestinya ada yg harga promosi πŸ‘

***************************************************************

Waze : Butik Mommy & Me

Walk in : Mommy & Me, Lot PT3356 Jalan Sultan Zainal Abidin, Tanjong, Kuala Terengganu

Whatsapp : www.wasap.my/601110790194

atau www.wasap.my/60139400194

Waktu Operasi: 9pg – 10.30mlm setiap hari

Nak kami pos pon boleh ..πŸ˜„

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top