Jamu Nenek Balqis Perawan Wash

  RM26.00

  Description

  Type : Sell
  Date : September 19, 2022
  Location : 858J Taman Sri Indah,Jalan Balik Pulau 11000 Balik Pulau,Pulau Pinang

  ❤KEBAIKAN ❤ – Mengetatkan Faraj Dengan Segera – Menghilangkan Kegatalan & Keputihan – Mencerahkan Bahagian Tengah Vagina – Memberi Haruman Yang Tahan Lama – Membunuh Bakteria & Kulat – Merawat Keputihan – Memulihkan Luka Selepas Bersalin – Boleh Digunakan Oleh Remaja – 100% Organik & Selamat Digunakan – Sesuai Untuk Wanita Aktif & Ketika Haid – Meningkatkan Keinginan Bersama – Miss V Lebih Segar, Lembut & Gebu – Sesuai Untuk Kegunaan Harian

  Lulus KKM – sesuai untuk semua, ibu mengandung pon boleh guna.

  APA KEISTIMEWAAN BALQIS PERAWAN WASH : – Sebotol Balqis Perawan Wash dalam bentuk Cecair yang dingin/sejuk, segar dan menjimatkan. – Membersih Miss-V dengan lembut dan buat diri anda rasa segar nyaman sepanjang hari. – Bebas dari bahan kimia berbahaya, sesuai dengan pH Balanced, semulajadi untuk bahagian intim yang sensitif. – Kesan dapat dirasai serta merta, dingin (cool) dan sangat wangi dengan haruman berry. – Mengandungi herba terpilih dan bersifat antiseptik yang menghapuskan kuman, kulat dan bakteria penyebab kegatalan,keputihan, lendir/lelehan dan bau yang tidak menyenangkan. – Membantu merapat/mengetatkan otot vagina serta menyembuhkan luka bersalin dengan lebih cepat. – Sesuai untuk semua wanita seawal usia remaja, dalam pantang, semasa haid dan isteri2 yang mementingkan keharmonian rumah tangga.

  ❤CARA GUNA: – Picitkan sedikit pada tapak tangan,campurkan dengan sedikit air. – Ketika mandi gosok pada miss v dan cuci dengan air seperti biasa – Untuk kesan lebih baik,gunakan rangkaian produk penjagaan dalaman dari jamu nenek.

  – 100ml –

  Harga 🌸normal RM26

  Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

   

  Write a Review
  Petua keselamatan untuk urusan!
  1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
  2. Elakkan transaksi tunai
  3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistik 
  4. PENAFIAN :  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

  Recent Ads

  • Melaka, Malaysia
  RM790.00
  • No. 3994 (1st Floor) Jalan SJ ...
  RM999.00
  • BLOCK A, T02-U07, JALAN P8C-2,...
  RM1,273.00
  • S160, 2nd Floor, Sg Wang Plaza...
  RM2,390.00
  • Subang Jaya, Selangor, Malaysia
  RM12.00
  • No 3,3A Jalan PPMP 3/1, Pusat ...
  RM3,890.00
  Top