RM39.00

     (Fixed)

    Description

    Type : Sell
    Date : June 8, 2022
    Location : 25200 Kuantan, Pahang

    Apa itu HERV essence ??

    Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum.

    Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat

    Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat .

    Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk :

    – BRIGHTENING Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya.

    – Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN

    -Youth Essence Ini adalahh IMPIAN setiap orang kan ?

    So kenapa Herv punya essence tu beza daripada yang lain? Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama .

    Ready stock 2 saiz ?30ML RM39 ?120ML RM79

    Nak cantik mcm gadis korea? Jom la try . 

    Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

     

    Write a Review
    Petua keselamatan untuk urusan!
    1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
    2. Elakkan transaksi tunai
    3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistik 
    4. PENAFIAN :  Sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman ini hendaklah dianggap sebagai maklumat am sahaja. BeliSell.com atau mana-mana pegawai dan pekerjanya, tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang risiko terhadap apa-apa kerugian (sama ada yang secara langsung atau tidak langsung) hasil daripada penggunaan laman web ini atau apa-apa maklumat yang terkandung di dalamnya.

    Recent Ads

    • LABUAN
    RM550.00 (Fixed)
    • 25-01, Jln Padi Emas 1/4, Tama...
    RM335.00
    • NO 2A, JALAN TEMENGGONG, MELAKA
    RM300.00
    • No.24-26, Jalan BBN 6/3A, Desa...
    RM999.00
    • Apartment Seremban Putra Sikamat
    RM120.00
    • G02, The Orion, Jalan Tun Raza...
    RM68,000.00 (Negotiable)
    • No. 36, Jalan Murni 25/61, Tam...
    RM399.00
    • No.6A, Persiaran Tembok 9, Tam...
    RM7,590.00
    • Bayan Lepas, Pulau Pinang
    RM65.00
    • 105,Hadapan Masjid,kampung Bay...
    RM30.00
    • No 45 47, 49, Jalan Jubli Pera...
    RM97.00
    • Kubota Square, Tawau
    Price On Call
    Top