For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
Price On Call

CENDERAHATI @ PREMIUM GIFT

  • CENDERAHATI @ PREMIUM GIFT
  • CENDERAHATI @ PREMIUM GIFT
  • CENDERAHATI @ PREMIUM GIFT
  • CENDERAHATI @ PREMIUM GIFT
Beli Sell
Description
Price : Price On Call
Type : Sell
Date : May 17, 2021
Location : LOT G 106 A, GROUND FLOOR, COMPLEX STAR CITY, JALAN SINGGAH MATA 1, ASIA CITY, 88000 Kota Kinabalu, Sabah

Bah, mari kami kasitau..yg sebenarnya FB T-SHIRT suda 8 tahun dlm industri ni sejak 2012. Utk pengetahuan kmurang Nature Business kami memang buat baju, tp bukan itu saja kami juga menyediakan perkhidmatan seperti:

.

✪ SULAMAN, bukan nama tempat yg di Kingfisher tu. Kalau orang putih bilang ‘EMBROIDERY’.

.

✪ CETAK BAJU @ SHIRT PRINTING – mcm2 kmurang bule print, ikut suka hati sama ada cara SILK SCREEN / HEAT TRANSFER.

.

✪ BAJU TEMPAH KHAS, ikut design baju yg kmurang inginkan.. baru laa RARE. Kompom tiada dlm pasaran ( CUSTOM MADE SHIRT )

.

✪ BAJU SIAP SEDIA a.k.a READYMADE – yg ini macam-macam ada dari katalog Oren Sport, Enzo, Arora, Gildan, Rightway dan banyak lagi katalog yg menarik kmurang bule pilih2.

.

✪ CENDERAHATI @ PREMIUM GIFT – yg ini pun sama batimbun2 tu katalog d kdai, kompom rambang mata..dari pen, woven bag sampai la trophy.

.

✪ SELEMPANG @ SASH – pernah tgk model ratu cantik pakai d leher tu, nah kmi pun buat jgk..mmg santik..byk suda kwn2 dtg balik – REPEAT ORDER

.

✪ MEDAL BESI TEMPAH KHAS @ CUSTOM MADE MEDAL – selalunya org pkai klu ada Event Fun Run, Cycling dan Marathon. ya kmi pun buat, setakat ne lebih 40 Event suda kmi supply. Design pun kmi boleh buatkan. HEBAT kan. klu nda percaya dtg kmu p kdai tgk medal2 yg kmi suda bikin.

.

✪ SUBLIMATION PRINTING, nah ini cantik utk buat Jersey, baju Cycling Team ( yg melekat2 d badan n nmpak seksi bila dpakai 😁) dan apa Event pun bule. Kasi atur ja..

.

✪ BANNER & BUNTING pun kami layan, 🆓 design lagi..

.

So, klu ada apa2 pertanyaan pasal apa2 yg kami xda senaraikan di atas. jgn malu n segan, kami boleh bantu kamu dapatkan apa yg kmurg nak. Layanan SUPER MESRA akan diberikan..

.

📲 Hubungi kami sekarang utk harga kasih sayang..

010 664 7674

010 664 7674

010 955 7674

010 955 7674

https://www.wasap.my/60109557674

https://www.wasap.my/60106647674

.

📠 atau no opis

088 448 823

088 448 823

088 448 823

.

📨email

fbtshirtent@yahoo.com

Ataupun kunjungi cawangan terdekat kami SEKARANG..

✔FB T-SHIRT ASIA CITY 🇲🇾🇲🇾🇲🇾

Lot G 106A, Ground Floor, Kompleks Asia City, Jln Asia city, 88000, Kota Kinabalu, Sabah

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top