For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Blade Gewo Carbon
  • Blade Gewo Carbon
  • Blade Gewo Carbon
Beli Sell
Description
Price : Price On Call
Type : Sell
Date : March 2, 2021
Condition : New
Location : 2-2(1st Floor), Jalan PJS 3/34, Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya, Selangor

Ok since ramai yg jd beginner, ramai jugak mintak comparison Blade Carbon @ Offense better utk team beginner, meh admin nk cite.

Awak kena tgk, awak betul-betul beginner (tak penah pegang bat,dah lama tinggal pingpong).yg ni mmg admin akan suggest utk guna Gewo Blade CARBON. sebabnya awak beginner, perlukan blade yg senang nk handle & control. Biasa beginner failed dekat sini.

Umpama darjah 1 tiba-tiba nk ambik exam UPSR, mmg gagal terus lah citenya. 😆😆😆 out dari segi control, handling laju, feeling pun kelaut.

Utk yg dh ada basic pingpong, baru nk mencuba dgn Blade Gewo boleh guna Gewo Blade OFFENSE. sebab dh ada basic, dh ada skill sikit-sikit nk control & handle kelajuan bola. Senang cite, nk action lebih boleh guna OFFense..no ‘offense’ ya 😜😜

Nak tahu lg details, nak one to one discussion, boleh la roger agent-agent kami.

https://linktr.ee/gewomalaysia

.

Service baekkk punya drg bagi. Tanya laa nk tanya apa 😍

.

.

👇👇👇 🏓🏓🏓

hubungi Authorised Dealer Seluruh Malaysia

https://linktr.ee/gewomalaysia

(pastikan ori baru beli😊)

.

.

with partner MSA SPORT

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top