For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
RM15.00 (Negotiable)

AURAMETICS FABRIC FRESH

  • AURAMETICS FABRIC FRESH
  • AURAMETICS FABRIC FRESH
  • AURAMETICS FABRIC FRESH
Beli Sell
Description
Price : RM15.00 (Negotiable)
Type : Sell
Date : March 28, 2021
Condition : New
Location : No.24,Lapangan Hartamas 7,Taman Lapangan Hartamas 31350 Ipoh, Perak

❗SEMBURAN MEMANG WANGI TAPI BAU HAPAK TAK HILANG❗

Dah tu sia-sia la sembur freshener berbotol botol tapi bau hapak masih tak hilang.

Adakah anda mempunyai masalah:

🛏🛏🤮🤮katil berbau hapak

👕👕🤢🤢baju berbau kepam

🛋🛋🍔🍔sofa berbau makanan

🚙🚙🚬🚬kereta berbau rokok

Kenapa boleh kepam?

Tak basuh baju ke?

Tak basuh cadar ke?

Tak sidai betul2 ke?

Walaupun dah basuh, fabrik tetap akan hapak kalau ada kelembapan. Yela, musim2 hujan ni, kita sidai baju dalam rumah. Tak ada sumber haba untuk keringkan pakaian kita. Takkan nak seterika baju satu2 sampaikan’underwear’ pun nak gosok.😅

Macam mana produk AURAMETICS FABRIC FRESH ni boleh selesaikan masalah di atas❓

✅Produk ini menyegarkan fabrik disamping menyahbau hapak

✅Formulasi anti-bakteria. Sesuai diguna ketika musim pandemic ni

✅Tiada alcohol. Fabrik yang disembur boleh dibawa ke solat tanpa was-was

✅BONUS: Boleh diguna sebagai ‘ironing-aid’. Kedutan mudah hilang disamping bau yang wangi

“Betul ke tak ada alcohol? Betul ke anti-bakteria? Entah2 beli cecair timbang kilo lepas tu label kan balik je.”

Berita baik untuk anda semua! Produk ini memang LOCALLY MADE oleh usahawan Muslim dan bukan beli tong kilo dari mana2 pihak ye. Ujian makmal (COA SN 509/2020) juga telah dilakukan bagi mengesahkan tiadanya alcohol & ianya adalah anti-bakteria.

Dah jelaskan? Tak ada keraguan lagi kan?

Jom wangi dan segar hari ni!

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top