For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
Price On Call

Alat-alat ganti Lorry (Selling Used Truck Replacement Equipment)

  • Alat-alat ganti Lorry (Selling Used Truck Replacement Equipment)
  • Alat-alat ganti Lorry (Selling Used Truck Replacement Equipment)
  • Alat-alat ganti Lorry (Selling Used Truck Replacement Equipment)
Beli Sell
Description
Price : Price On Call
Type : Sell
Date : March 8, 2021
Location : No. 1&2 lot 5411 jalan rawang 48000 rawang selangor

⚠Susah nak cari spare part lori ❓

⚠Yang dapat cari tu semua terlalu mahal❓

⚠Tak dapat alat ganti macam mana nak cari rezeki❓

Macam mana ni❓

Bertenang sikit❗【Yik long Auto Enterprise】boleh membantu anda!

⚠Anda pasti dapat mencari alat ganti yang diingini di kedai alat ganti lori kami yang paling 👉lengkap 👉dan murah sekali di seluruh Malaysia😍

Semua jenis alat ganti lori pun ada di sini ✅Malaysia✅Jepun✅Europe✅Hong Kong✅Singapore✅Taiwan

Harga pun berpatutan😁😁Kami juga menyediakan delivery service😁Air express✈ Sea express🚢 walaupun anda mahu menghantarnya ke luar negara💪

Business hours:

Isnin hingga Sabtu

9.30AM~6.30PM

Rehat:

Ahad & Public holiday

———————————————————————-

Untuk maklumat lanjut sila hubungi whatsapp:

📲🧑🏻👉 www.wasap.my/6012-7973387 (AhBoon)

📲🧑🏻👉www.wasap.my/6012-2377262 (AhBoon)

☎👩🏻👉www.wasap.my/60123387883

🏠👉 No. 1&2 lot 5411 jalan rawang 48000 rawang selangor

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top