For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Agen AYAM BUDAK SEKOLAH
  • Agen AYAM BUDAK SEKOLAH
Beli Sell
Description
Price : RM280.00 (Negotiable)
Type : Sell
Date : February 25, 2021
Location : KOMPLEKS INDUSTRI MAKANAN MARA(KIMAR) 68100 Batu Caves, Selangor

Nak tak tambah pendapatan musim pkp ni?

Jom sertai team agen AYAM BUDAK SEKOLAH,

Modal hanya RM280.00 jeee

Risau tak ada orang beli???

Tak perlu risau, tak perlu pon simpan stock yang banyak, HANYA kumpul-kumpul order cukup 20 pack hantar terus ke customer,

Senang ke jual AYAM BUDAK SEKOLAH ni??

Senang sangat, kat malaysia niee dah hampir semua orang makan ayam, jadi tak ada masalah puuuunn nak menjual, lagi-lagi produk keluaran dari Hai Crispy Chicken, ~tanpa lemak~100% isi ayam~tanpa bahan pengawet~

Sesuai sangaaatt untuk setiap peringkat umur

“hmmmmm…..tapi tapi…..ada ke orang nak beli?”

yess,kita sudah jual hampir 30 ribu pack tauuuu dalam masa DUA bulan !!

kalau kita usaha lebih dapat la lebih, promote je geng!… Bila dah makan, UMPHH!!…CONFIRM!! NAK repeat beli.. Hehe..sebab nak lagiii…

Fakta sudah diberikan, so terpulang kepada anda sama ada nak pilih untuk tambah pendapatan atau tak,

Sekurang-kurangnya, cuba dulu jual, yang paling menarik kan kan kan, PENDAFTARAN AGEN nie…takde cas! FREE!!

kita terus buka akaun agen, tak perlu pening-pening kepala lah..heheh.

“hmmm saya rasa nak cuba dulu lah produk niee, sedap ke tak ek?”

BOLEHH..

Korang boleh dapatkan dengan stokis/agen2 terdekat kami.

KAMI ada cawangan di Kelantan, Terengganu , Pahang, Melaka, Johor, Negeri Sembilan, Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Lembah Klang,

APA TUNGGU LAGI !!

Joooommmm sekarang…. join team Ayam Budak Sekolah

tekan link kat bawah, kami nak 30 orang terawal sahaja!!

Yang lambat? melepass la join freee..hehe

https://daftaragenayambudaksekolah.wasap.my/

Sebut BeliSell.com ketika memanggil penjual untuk mendapatkan tawaran yang baik

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top