For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Beli Sell

About Us

Perihal BeliSell.Com

Laman web kami menyedia dan membolehkan sesiapa sahaja membeli dan menjual didalam daerahnya dengan senang dan mudah. Belisell.com menghubungkan pembeli dan penjual di Malaysia setiap hari dan bulan dengan memberikan pengalaman pengguna yang luar biasa di dalam laman web ini.. Pengiklan dapat mengiklan barangan atau servis sama ada secara percuma atau dengan bayaran yang murah, manakala pembeli dapat berinteraksi dengan penjual dengan cara mudah sesuai dengan kehidupan moden masa kini.

Setiap rakyat Malaysia akan dapat mencari sesuatu untuk dibeli atau untuk menjual di Belisell.com.

Mengapa memilih kami

Apa yang menjadikan kami lebih unggul daripada yang lain adalah pendekatan terbaik kami untuk pengembangan kemudahan. Kami mensasarkan untuk memberikan yang terbaik dari segi memudahkan urusan jual beli dalam talian.

Misi Kami

Misi kami adalah untuk menjadikan Belisell.com sebagai sebuah pasaraya dalam talian terbesar di Malaysia di mana individu dan organisasi dapat mempromosikan perniagaan mereka dengan lebih baik. Kami berhasrat untuk menyediakan ciri terbaik dalam hal ini.

Hanya Penyelesaian Kreatif

Kami menawarkan pelbagai cara premium dan pasukan kreatif kami masih berusaha untuk mengembangkan produk agar lebih sesuai dengan kehendak pelangan kami.

Top